Beeld © ANP

Dubbel verdriet: vader Jessie Jazz Vuijk overleden

28 november 2022 15:59

Jessie Jazz Vuijk (27) heeft een dubbele klap te verwerken. De influencer brengt vandaag haar volgers op de hoogte van haar miskraam. Nu wordt nog meer verdrietig nieuws bekend: afgelopen nacht is haar vader, gemeenteraadslid Ben Vuijk, op 65-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn partij ONS.Vlaardingen bekend.

Ben was al enige tijd ziek. Hij had darmkanker en moest zich om die reden vorig jaar al tijdelijk laten vervangen als raadslid. Hij keerde uiteindelijk weer terug, maar afgelopen juni moest Ben vanwege zijn ziekte opnieuw zijn taken neerleggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verliezen kindje door miskraam

Ben heeft zich in de media meerdere keren uitgelaten over Jessie. Als zij in 2015 bekroond wordt tot Miss Nederland, is hij apetrots. Hij geeft een interview aan het AD waarin hij vol lof over haar spreekt. "Als ik van iemand geloof dat ze voor wereldvrede zou kunnen zorgen, dan is zij het wel."

Jessie reageert op Instagram op het overlijden van haar vader. 'Papa je hebt mij gemaakt tot wie ik nu ben, je bent niet meer hier maar dichterbij dan ooit', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie Jazz Vuijk kon door alcoholgebruik 'niet meer normaal functioneren'

Ook staat Jessie vandaag stil bij een andere levensveranderende gebeurtenis: haar miskraam. 'Onze bubbel vol met liefde klapte in één seconde uit elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag', schrijft ze. 'Mijn lichaam die in een mum van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie Jazz Vuijk vertelt in podcast: 'Ik ben een alcoholist'

Jessie laat via haar management aan ons weten dat ze iedereen dankbaar is voor het medeleven na haar bericht eerder vandaag, maar dat ze verder niet de behoefte voelt om te reageren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!