Marc van der Linden Beeld © ANP

Herstel herseninfarct Marc van der Linden 'gaat nog wel even duren'

29 november 2022 20:22

Marc van der Linden (53) heeft nog wel een tijdje nodig om te revalideren na zijn herseninfarct. "Dit gaat nog wel even duren", zegt de royaltyverslaggever, die vorige week maandag werd opgenomen in het ziekenhuis, tegen 'De Telegraaf'.

"Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen"

De uitslagen die Marc na onderzoeken kreeg waren 'niet al te slecht', maar hij voelt zich niet goed. "Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee. Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen. Ook krijg ik logopedie. Want, zoals je hoort, praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc van der Linden geeft update vanuit ziekenhuisbed: 'Hoofd koel houden'

De royaltyverslaggever baalt er wel van dat roddelvlogger Yvonne Coldeweijer haar spionnen via Instagram had gevraagd om meer informatie over Marc. Dat gaat volgens hem 'een grens' over. "Het ziekenhuispersoneel is zo ontzettend lief voor me. Op een bord tegenover mijn bed schreef een van hen heel opbeurend ’het komt goed’. Daar houd ik me maar aan vast. Ze zeiden ook dat ik niet bang hoef te zijn dat medische geheimen op straat komen. Daar is iedereen veel te professioneel voor, dus dat probeer ik maar van me af te zetten. Maar een smerige streek is het wel."

Marc van der Linden haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: 'Aandachtsbimbo'

05:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Royce de Vries sneert naar Yvonne Coldeweijer na 'walgelijke' oproep over Marc van der Linden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!