Kim Kardashian en Kanye West Beeld © ANP

De vechtscheiding is officieel voorbij: Kim Kardashian en Kanye West écht uit elkaar

30 november 2022 07:28

Het heeft langer mogen duren dan menig vechtscheiding, maar Kim Kardashian (42) en Kanye West (45) zijn ein-de-lijk uit elkaar. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'E!', die de scheidingspapieren in handen heeft.

Volgens de papieren krijgen Kim en Kanye de gezamenlijke voogdij over hun kinderen, wat betekent dat North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3) de helft van de tijd bij beide ouders zullen zijn.

Daarnaast moet Kanye zijn ex Kim ook nog eens 200.000 dollar (193.000 euro) alimentatie per maand betalen en moet hij voorzien in de medische zorg van zijn kinderen, net als dat hij opdraait voor de kosten van hun studie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian en dochter North gaan los op muziek van Ch!pz

Kim en Kanye trouwden in 2014. In 2021 vroeg Kim de scheiding van de rapper aan. Sindsdien hebben de twee over en weer met de welbekende modder naar elkaar gegooid. Zo haalde Kanye meermaals uit naar Kims toenmalige vriend Pete Davidson.

Ondanks alle haat en nijd, heeft Kim de realiteit onder ogen gezien. Zij en Kanye blijven voor altijd familie. In de video hieronder vertelt ze over hun verstandhouding.

Kim Kardashian: 'Kanye en ik zullen altijd familie blijven'

04:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!