Peter R. de Vries en Kees van der Spek Beeld © ANP

Kees van der Spek heeft regelmatig contact met ex-vrouw Peter R. de Vries

30 november 2022 17:22

Kees van der Spek (58) vertelt in 'Nieuwe Revu' over zijn band met de ex-vrouw van de overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Kees heeft zeventien jaar samengewerkt met Peter en is in die tijd ook close geworden met zijn familie. Na het overlijden van zijn vriend en collega heeft hij nog regelmatig contact met Peters ex-vrouw Jacqueline (63).

"Ik heb zeventien jaar met Peter gewerkt, dan leer je z’n vrouw natuurlijk ook kennen"

Kees vertelt dat hij en Jacqueline 'één of twee keer in de week' contact hebben. "Appen of bellen we. Ik heb zeventien jaar met Peter gewerkt, dan leer je z’n vrouw natuurlijk ook kennen." Onlangs maakte Jacqueline een kunstwerk om Peter te eren. Kees was bij de onthulling van dit schilderij. "Dat was hartstikke mooi. Hartstikke indrukwekkend. Ik was ook wel geëmotioneerd. Ik vind het ook heel knap wat ze gedaan heeft. Het is echt goed. Vrij realistisch. Het is wel modern, maar ik vind haar wel echt een kunstenares. Peter zei altijd: “Ik ben trots op haar.”" 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Gezin Peter R. de Vries bij elkaar op verjaardag: 'Mooie herinneringen delen'

Ex-vrouw Jacqueline maakt emotioneel portret van Peter R. de Vries

08:08

Jacqueline en Peter zijn 35 jaar getrouwd geweest en kregen twee kinderen samen: Royce en Kelly. In 2013 besloten ze te scheiden van elkaar. Hun band bleef ook na de scheiding goed. Peters meest recente relatie was met Tahmina Akefi. Zij zou sinds 2015 een relatie hebben met de misdaadverslaggever.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

John is dagelijks bang voor Peter R. de Vries-scenario

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!