Frank Dane en Katja Schuurmans Beeld © ANP

Frank Dane neemt naakte Katja Schuurman op de hak

30 november 2022 21:23

Katja Schuurman (47) verovert het internet wanneer ze besluit een pikant kiekje met haar volgers te delen. Vanuit een 'sociaal experiment' hoopt de actrice hiermee te testen of haar volgers omhoog gaan. Frank Dane (41) besluit op zijn beurt hetzelfde te doen.

"Kijken hoeveel volgers mij dit oplevert"

Gisteren plaatste Katja een oude foto van zichzelf waarop ze naakt poseert. Haar voorgevel bedekt ze met beide handen. 'Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt', schreef ze onder deze foto. Frank besluit de actrice vandaag op de hak te nemen. De radio-dj deelt een naakt gefotoshopte Katja op zijn Instagram. 'Kijken hoeveel volgers mij dit oplevert', grapt hij. 

Helaas voor Frank is dit sociaal experiment van korte duur, want Instagram heeft besloten om de bewerkte naaktfoto te verwijderen van het platform. Wij hebben gelukkig nog een schermafbeelding kunnen maken van Franks meesterwerk: 

Instagram post Frank Dane
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman uit de kleren voor meer volgers: 'Benieuwd of dit helpt'

Katja zelf kan ook lachen om het grapje van Frank. Zo besluiten de radio-dj en zijn collega Jelte zelfs een zelfgemaakte en pikante foto cadeau te doen aan de actrice. Katja besluit de foto van de heren te posten op haar kanaal: 'Kijken hoeveel volgers al dit -misschien iets te aanstootgevende maar toch vooral woest aantrekkelijk- naakt mij gaat opleveren. Dank jullie wel voor jullie gulle bijdrage!'

Katja Schuurman bijt van zich af: 'Ik ben geen nymfomaan'

00:46
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billen van Katja Schuurman zitten bomvol 'onverwerkt verdriet'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!