Rita Ora Beeld © ANP

Rita Ora ontkent affaire met Jay-Z: 'Waanzin'

30 november 2022 18:18

Rita Ora (32) ontkent stellig dat zij de vrouw is met wie rapper Jay-Z (52) een affaire zou hebben gehad en over wie zijn vrouw Beyoncé (41) zong in haar nummer 'Sorry' uit 2016. De Britse zangeres noemt de beschuldiging die destijds gedaan werd 'waanzin' en doet een mogelijke verwijzing naar de affaire die zij toen zou hebben geuit, af als puur toeval.

"Oh mijn god, dat was echt puur toeval"

In het nummer op het album 'Lemonade' hintte Beyoncé dat haar man Jay-Z een affaire had met een andere vrouw. "He only want me when I'm not on there, He better call Becky with the good hair", zingt de Amerikaanse op die plaat. Nadat Rita destijds op sociale media een foto had gedeeld in een citroen-bh met om haar nek een ketting in de vorm van de letter J, werd zij ervan beschuldigd de 'Becky' uit het nummer van Beyoncé te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Sun: Rita Ora en Taika Waititi in het diepste geheim getrouwd

"Oh mijn god, dat was echt puur toeval", zegt de zangeres hierover tegen Louis Theroux in zijn interviewprogramma. "Ik dacht daar niet eens over na, ik zweer het. En bovendien was het geen J, maar een R. De foto was gespiegeld waardoor het op een J leek", aldus de inmiddels 32-jarige over haar befaamde selfie. Volgens de in Kosovo geboren zangeres moeten mensen dit soort nieuws met een korrel zout nemen. "Het was waanzin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rita Ora noemt eicellen laten invriezen 'beste beslissing ooit'