Beeld © Instagram @rosannavoorwald16/@ferrydoedens

Deze (reality)sterren verdienen tonnen met hun OnlyFans-content

3 december 2022 14:55

Wie anno 2022 snel geld wil verdienen en niet al te preuts is, vindt al snel de weg naar pikant platform OnlyFans. Realitysterren die na hun deelname aan een programma niet zo relevant meer zijn en toch de huur of hypotheek moeten betalen, melden zich in groten getale aan. En vaak verdienen met hun 18+-content een rijker belegde boterham dan hun buurman of buurvrouw.

"Als ik gesetteld ben, sluit ik mijn OnlyFans-acount"

Wie de top behaalt, verdient maandelijks al snel meer dan 40.000 euro, zo bewijst Romée, bekend van programma's als Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island. 

Romée van Zeeland (24) verdient 40.000 euro per maand met OnlyFans.

"Mijn ouders stonden niet te juichen toen ik OnlyFans begon. Maar ze kennen me: ik ben koppig en doe toch wat ik zelf wil", zegt ze in gesprek met LINDA. "Inmiddels staan ze achter mijn keuze. Ze zien dat ik er veel geld mee verdien en grenzen stel."

Romée droomt ervan om een gezin te starten en met haar inkomsten een huis te kopen. "Als ik gesetteld ben, sluit ik mijn OnlyFans-acount."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OnlyFans-ster schrikt zich rot: 'Hoofd ontploft in vliegtuig'

Lesley Versprille (25) verdient 12.000 euro per maand met haar expliciete content.

Lesley, tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch al gek op seks(uele handelingen), klust ook bij op OnlyFans: het levert haar zo'n 12.000 euro per maand op. Haar goede vriend Leo helpt haar bij het maken van de content.

"Ik post gewoon foto's in lingerie en daar betalen mensen voor", zegt Lesley in de online NPO-serie Stereotypisch. "Het gaat mij niet om het geld, het gaat mij om het bekend worden, omdat ik dat leuk vind", vertelt ze onomwonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lesley uit EOTB maakt 'begin 2023' comeback op tv

Rosanna Voorwald (30) scharrelt maandelijks 30.000 euro bij elkaar.

Temptation Island-ster Rosanna is een voorloper in het schnabbelcircuit dat OnlyFans heet. Ze was één van de eerste realitysterren in Nederland die het platform gebruikte om sexy content te delen. Samen met haar partner Niels verdient ze bakken met geld.

In Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered vertelt ze dat ze 30.000 euro per maand verdient, terwijl ze op dat moment nog maar vijf maanden actief is. "Ja, ik post sexy dingen, naaktdingen en teasing filmpjes", zegt Rosanna in de docureeks. Niels vult aan: "Het gaat allemaal net iets verder dan Instagram natuurlijk." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realitysterren Niels en Rosanna choqueren fans met foto: 'WTF!'

Fabiola Volkers (22) zou al tonnen hebben verdiend op OnlyFans.

Dat Fabiola kan verleiden, laat ze zien als ze destijds Niels (ja, die van Rosanna) voor zich weet te winnen in Temptation Island. Nu speelt ze voornamelijk 18+-spelletjes op OnlyFans. Haar aantal abonnees wordt in 2020 op 4500 geschat. Vermenigvuldig dat met een bedrag van bijna 30 dollar per maand aan abonnementskosten en je zit al bedrag van omgerekend bijna 130.000 euro per maand.

We willen niet weten hoeveel geld Fabiola is misgelopen tijdens haar afwezigheid voor de opnames van Echte Meisjes in de Jungle. 

Echte Meisjes In De Jungle keert na 10 jaar terug

00:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabiola Volkers shockeert volgers met onherkenbare look

Ferry Doedens (32) start na zijn ontslag bij RTL een OnlyFans-account.

Inmiddels interesseert Ferry het geen ruk meer wat bekend en onbekend Nederland ervan vindt dat hij erotische filmpjes maakt van wasbakken vol, ehm, content. Hij heeft er immers een koophuis in Amsterdam van bij elkaar gesjord, en dat wil wat zeggen. Maandelijks levert OnlyFans om en nabij de 40.000 euro op, volgens cijfers uit 2021. Zo houdt Ferry dankzij het platform financieel zijn hoofd boven water nadat hij uit Meerdijk werd weggestuurd. 

Ferry Doedens toont trots nieuwe koophuis van OnlyFans-inkomsten

02:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens toont trots nieuwe koophuis van OnlyFans-inkomsten