Martijn Krabbé in Isola di Beau Beeld © RTL

Martijn Krabbé blikt terug op uitspraken in Isola di Beau: 'Midlifecrisis'

1 december 2022 17:33

Martijn Krabbé (54) heeft heel wat opmerkelijke uitspraken gedaan in het programma 'Isola di Beau'. Zo is de presentator openhartig over de rel rondom 'The Voice of Holland', vertelt hij boos te zijn op voormalig coach van het programma Anouk (47) én onthult hij over niet al te lang te willen stoppen met zijn tv-carrière. Over dat laatste krabt hij zich echter nog even achter de oren, vertelt Rob Goossens (31).

"Hij gaf zelf toe dat willen stoppen met televisie ook een beetje als een midlifecrisis overkwam"

Martijn onthulde in het praatprogramma van Beau van Erven Dorens dat hij over drie jaar helemaal wil stoppen met televisie maken. Hij zou nu namelijk het liefst 'lekker plaatjes draaien voor mensen'. Rob vertelt in de nieuwste aflevering van De BLVD Podcast dat hij Martijn van de week telefonisch heeft gesproken over deze uitspraak. "Hij gaf zelf toe dat willen stoppen met televisie ook een beetje als een midlifecrisis overkwam." Rob grapt dat hij het vooral een midlifecrisis zou willen noemen omdat Martijn plaatjes wil gaan draaien. Daar kon de presentator gelukkig zelf ook om lachen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé boos op Anouk vanwege reactie op TVOH-ophef: 'Wat zullen we nou krijgen?'

Een carrière als dj is Martijn echter niet helemaal onbekend, want vroeger draaide hij al heel wat plaatjes: hij begon namelijk al in 1986 als dj bij de TROS op toenmalig Radio 3. "Dus hij gaat terug naar waar het was begonnen", aldus Rob.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé werkt aan nieuw 'avonturenprogramma'

De hele podcast terugluisteren? Bekijk de video hieronder of luister 'm via Spotify

De BLVD Podcast #7: waar trekken juicekanalen de grens?

29:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!