Richard Groenendijk en partner Marko Senda Beeld © ANP

Richard Groenendijk deelt hét geheim achter zijn twaalfjarige relatie

4 december 2022 12:44

Richard Groenendijk (50) is al twaalf jaar samen met zijn grote liefde Marko Senda. De tortelduifjes hebben hun relatie drie jaar geleden zelfs bezegeld met een huwelijk. Het grote geheim achter hun romance? Dat onthult Richard in 'Margriet'.

"Er is van beide kanten een rotsvast vertrouwen in onze relatie"

Richard en Marko zijn nu een aantal jaar gelukkig getrouwd en volgens de cabaretier komt dat doordat de twee tortelduifjes niet ruziën. "We hebben eigenlijk nooit ruzie, je leest weleens in de bladen dat je goed ruzie moet maken, maar we houden er beiden niet van." Ook vertelt Richard dat ze elkaar de ruimte geven in hun relatie. "We hebben het heel fijn samen, er is van beide kanten een rotsvast vertrouwen in onze relatie en we laten elkaar ook vrij." 

Of het vuur in hun relatie ooit zal doven, daar maakt de cabaretier zich geen zorgen om. "Wat betekent het nou: de koek is op? Dat je niet meer zo verliefd bent als in het begin? Nou en. Je hoort weleens: 'We zijn uit elkaar, want we zijn elkaars beste vriend geworden.' Dan denk ik: dat is toch het mooiste wat er is!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk viert driejarig trouwjubileum

Richard trouwde op 19 juli 2019 met Marko. De cabaretier deelde het nieuws toen op Instagram: 'Vandaag, in het bijzijn van een aantal lieve vrienden en familie, hebben Marko en ik 'ja' tegen elkaar gezegd.' Toen de twee trouwden waren ze al acht jaar samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Richard Groenendijk viert huwelijksdag: 'Een mooie dag was dat!'

Richard Groenendijk en man onwijs songfestival-fan

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!