Samantha Steenwijk met haar opa Beeld © Instagram @samanthasteenwijk

Opa Samantha Steenwijk overleden: 'Doet zo verdomd veel pijn'

2 december 2022 12:25

Samantha Steenwijk (36) deelt op Instagram het verdrietige bericht dat haar opa is overleden. 'Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd', laat de zangeres weten.

"We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke 'ongemakken' bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn"

Samantha deelt een foto van haar en haar 'lieve opaatje'. Ze schrijft dat ze gisteren nog bij haar grootvader op bezoek is geweest. 'Alle mooie herinneringen toverden continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke 'ongemakken' bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn.'

Haar opa was - net als Samantha zelf - groot fan van de Formule 1. Volgens de zangeres hield die hem op de been. 'Maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.' Ze schrijft dat ze hoopt ooit samen weer een race te kunnen kijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk voelde zich na afloop van De Verraders 'geen mens meer'

Ook laat Samantha een boodschap achter voor haar moeder: 'Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk open over oude relatiecrisis: 'Erg pijnlijk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!