Beeld © Instagram @meghaminnd

Canadese TikTok-ster Megha Thakur (21) onverwacht overleden

2 december 2022 21:41

Verdrietig nieuws uit TikTok-land: De Canadese Megha Thakur, een TikTokker met maar liefst 930.000 volgers, is zeer onverwacht overleden. Ze werd slechts 21 jaar oud. Haar ouders maken het droevige nieuws vandaag bekend op haar Instagram-account.

"Jullie gedachten en gebeden zullen bij haar zijn tijdens de rest van haar reis"

Wat de doodsoorzaak is, maken ze niet bekend. 'Met pijn in ons hart moeten we melden dat het licht in ons leven, onze lieve, zorgzame en mooie dochter Megha, ineens en onverwachts is overleden in de vroege uren van 24 november', zo beginnen ze de post. 'Megha was een zelfverzekerde en zelfstandige jonge vrouw. Ze zal ontzettend worden gemist. Ze was gek op haar fans en zou gewild hebben dat jullie over haar overlijden horen. We vragen om jullie gebeden voor Megha. Jullie gedachten en gebeden zullen bij haar zijn tijdens de rest van haar reis.'

Megha kreeg de afgelopen drie jaar maar liefst 32 miljoen likes op haar TikTok-video’s. Ze was vooral populair omdat ze benadrukte hoe belangrijk het is om jezelf te accepteren zoals je bent en vertrouwen te hebben in jezelf. Ze had het ook regelmatig over Body Positivity. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!