Bachelorette Sylvia Geersen Beeld © Videoland

Sylvia Geersen licht tipje van sluier op over Bachelorette-avontuur: 'Hele knappe mannen'

4 december 2022 17:25

Sylvia Geersen (37) is binnenkort te zien in een nieuw seizoen van 'De Bachelorette'. Nu de opnames er op zitten, proberen we de kersverse bachelorette aan de tand te voelen over het nieuwe seizoen. Heeft ze haar grote liefde dan eindelijk gevonden?

"We hebben gehuild, gelachen en lief en leed gedeeld"

De opnames van De Bachelorette vonden dit jaar plaats in Zuid-Afrika. Sylvia vertelt aan RTL Boulevard dat ze het liefdesavontuur met een 'puur hart' is ingegaan. "Ik ben er echt ingegaan met het idee: ik zou heel graag mijn liefde willen vinden in dit programma." Hoewel ze erg veel zin had in de opnames was ze ook heel erg zenuwachtig. “Ik kan nog best wel onzeker zijn. En als ik iemand leuk vind, kan ik nog wel verlegen zijn. Dan sta je daar met een roos en dan staan er een groot aantal mannen voor je neus en dat is wel heel erg spannend.” Of de mannen het hart van Sylvia hebben gestolen, wil ze niet zeggen. Wel vertelt de bachelorette dat ze erg in de smaak vielen. “Waren hele knappe mannen.”

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Sylvia Geersen geconfronteerd met grootste angst in Special Forces VIPS

De Bachelorette Sylvia Geersen breekt op tv: 'Confronterend om te zien'

01:58

Ondanks dat ze over de uitkomst niet veel kwijt kan, vertelt Sylvia dat ze een 'erg mooi avontuur' heeft beleefd in Zuid-Afrika. “Ik geloof wel dat het goed is gegaan”, hint ze. Monica Geuze, de presentatrice van het programma, heeft in ieder geval wel het hart van Sylvia gestolen. “Ik zei het al: Ik heb mijn eerste liefde al gevonden. (...) Ik vind haar prachtig. Ze is wel mijn vriendinnetje geworden. Monica heeft me heel veel advies gegeven. We hebben gehuild, gelachen en lief en leed gedeeld. Dus dit wordt een fantastisch mooie show.”

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf 14 februari te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Sylvia Geersen is 'bloednerveus' over Bachelorette-avontuur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!