Gordon Beeld © ANP

Gordon betreurt negatieve teneur op social media: 'Gun elkaar wat'

5 december 2022 09:26

Gordon (54) is na het promoten van een aantal programma's klaar met Instagram en dus verdwijnt de presentator weer van het sociale platform. 'Bizar hoe snel je weer verzandt in het continu checken van je berichten en je likes. Zo geen zin meer in', schrijft Goor in een bericht op - jawel - Instagram.

"Wees vooral lief voor elkaar"

Gordon 'hoeft niet meer te weten' wat iedereen de hele dag doet om zijn of haar leven zo rooskleurig mogelijk over te laten. Zijn eigen leven is namelijk 'allesbehalve dat'. Ook verbaast Goor zich nog altijd over vileine en jaloerse reacties van sommige mensen, die vooral online de revue passeren.

Niemand heeft Gordon gevraagd om zichzelf te verdedigen, maar hij waagt toch een poging: 'Voor alle duidelijkheid. Ik heb 35 jaar heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben. Ik heb mijn geld op een eerlijke manier verdiend en niet op een criminele manier verkregen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon krijgt bijzondere rol op huwelijk Prince Charming-koppel

De presentator vindt het jammer dat het sociale medialandschap is 'verhard' en dat de 'algehele teneur negatief is geworden'. Maar, gelukkig voor Goor, zijn de positieve reacties in de meerderheid.

Met de feestdagen voor de deur heeft Gordon nog een positieve boodschap voor eenieder die het wil horen. 'Gun elkaar wat licht en ruimte en probeer een zo'n goed mogelijk mens te zijn. Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon terug op Instagram: 'Hoop dat jullie me gemist hebben'

Gordon is niet alleen klaar met social media, maar ook met de overtollige kilo's. De presentator gooit daarom voor de zoveelste keer het roer om. Met succes, inmiddels is hij al heel veel kilo's kwijt. In de video hieronder vertelt hij erover.

Gordon legt ongezonde levensstijl op de weegschaal: 'Al 20 kilo kwijt'

02:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!