Eva Jinek Beeld © ANP

Eva Jinek beschonken in dirndl over straat: 'Schrok van eigen decolleté'

5 december 2022 11:26

Kijkers zien Eva Jinek (44) altijd keurig voorbereid en in een net jasje aan haar talkshowtafel. Maar afgelopen weekend is Eva eens lekker ouderwets uit de ban gesprongen met haar vriendinnen. Dat schrijft de presentatrice in haar nieuwsbrief, waarin ze schrijft dat ze regelmatig schrok van haar eigen decolleté.

"Ik ben niet te houden"

Eva ging met vriendinnen op stap voor een vrijgezellenfeestje. Tegen de avond zit haar buik 'propvol stokbrood en gesmolten kaas'. "En genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan."

De presentatrice draagt op dat moment ook nog eens een dirndl, zo'n typisch Oktoberfest-jurkje. "Met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eva Jinek neemt maatregelen na incident: 'Mag nooit meer gebeuren'

Voor één avond voelt Eva zich weer 23 en vergeet ze haar verantwoordelijkheden en zorgen. "Niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden", zegt Eva, die op dat moment in beschonken toestand met een 'roedel vrouwen' door de straten van Amsterdam loopt.

Op haar Instagram-kanaal deelt Eva twee foto's van de bewuste avond:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eva Jinek reageert op veelbesproken Kruidvat-foto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!