Beeld © Getty Images

Kylie en Travis onder vuur vanwege bizarre privéjet-vluchten

5 december 2022 19:21

Je zou denken dat als je op dezelfde bestemming bent, naar dezelfde bestemming wilt vliegen én allebei de beschikking hebt over een privéjet, je voor het gemak er gewoon eentje samen pakt. Kylie Jenner (25) en Travis Scott (31) niet: zij vliegen, ondanks dat ze een relatie hebben, gewoon apart van elkaar naar dezelfde bestemming in hun privéjets. En dat wordt ze niet in dank afgenomen.

"Deze mensen zijn echt ongelofelijk egoïstisch"

Op het Twitter-account Celebrity Jets worden regelmatig de vluchtgegevens van celebrities met privéjets gedeeld. In een reeks tweets is te zien dat Kylie en Travis allebei in Miami in Florida waren en in twee privéjets vertrokken naar Van Nuys in California. Hoewel ze op dezelfde dag vertrokken, zat er wel een verschil in het tijdstip van vertrek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner heeft nieuwe naam voor zoon

Desondanks vinden mensen het bizar dat de twee ervoor kiezen om apart te vliegen en op die manier het milieu extra te belasten. 'Realiseert ze zich wel dat haar kinderen ook op deze planeet moeten opgroeien?', zo vraagt iemand zich af. 'Hoe kan het nou dat ze zich hier niet slecht over voelen? De planeet is aan het stikken!', zo vindt een ander. 'Deze mensen zijn echt ongelofelijk egoïstisch', zo meent een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Scott reageert op geruchten over mogelijke affaire

Het is overigens niet de eerste keer dat Kylie onder vuur ligt voor het gebruik van haar privéjet. Op Celebrity Jets was onlangs te lezen dat Kylie in haar privejet stapte voor een reis van 65 kilometer. Een autorit van 50 minuten duurde haar blijkbaar te lang en dus koos ze ervoor in 17 minuten naar haar bestemming te vliegen. Een besluit dat destijds op de nodige kritiek kan rekenen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner reageert op kritiek Kylie Cosmetics

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!