Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer Beeld © ANP

Samantha Steenwijk haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: 'Zielig meisje'

6 december 2022 09:30

Samantha Steenwijk (36) noemt Yvonne Coldeweijer (35) in een interview met de Beau Monde 'een heel zielig meisje'. Volgens de zangeres heeft Yvonne, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, 'op allerlei manieren geprobeerd om zelf door te breken'. "Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden."

"Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht"

In april van dit jaar stonden Samantha en Yvonne tegenover elkaar in de rechtbank. Yvonne beweerde dat de zangeres was afgevallen door het gebruiken van illegale dieetpillen en daarover zou liegen. De rechter bepaalde dat Yvonne haar berichtgeving moest rectificeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk open over oude relatiecrisis: 'Erg pijnlijk'

Samantha zegt dat ze Yvonne in de rechtszaal probeerde aan te kijken. "Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht. Als je iemand in de ogen kijkt, dan zie je wat je doet met een mens en met iemands werk. Dat deed ze niet en dat vond ik laf." De zangeres zou 'zo weer' een rechtszaak aanspannen als een juicekanaal onjuiste schadelijke roddels over haar zou verspreiden.

Marc van der Linden haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: 'Aandachtsbimbo'

05:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk: Yvonne Coldeweijer is een grote clown

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!