Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen gelikt door Frank Dane en Jelte van der Goot

6 december 2022 11:31

Radio-dj's Frank Dane (41) en Jelte van der Goot (42) doen een opmerkelijke onthulling in de radio-uitzending van 'De 538 Middag met Frank'. Ze vertellen namelijk dat ze Chantal Janzen (43) hebben gelikt. Gelukkig voor de presentatrice gaat het om haar wassen beeld in Madame Tussauds. De dj's bellen Chantal op om haar dit te vertellen.

"Je proeft heerlijk, dus we kunnen het iedereen aanraden"

Chantal krijgt deze week na dertien jaar een nieuw wassen beeld in Madame Tussauds en de heren van Radio 538 willen er graag bij zijn wanneer dat een plekje krijgt in het museum. Ze besluiten er een bedrijfsuitje van te maken en gaan met z'n allen die kant op. Wanneer ze het wassen beeld van Chantal eenmaal aantreffen, besluiten de heren om de waxversie van Chantal te likken. "We zijn knettergek", zegt Frank hier achteraf over. 

Tijdens een liveradio-uitzending bellen de heren Chantal even op om haar in te lichten over de gebeurtenis. Wanneer Chantal de telefoon opneemt, weet ze meteen wat er aan de hand is. "Zijn jullie allemaal gaan likken?" vraagt ze Frank. De radio-dj ligt in een deuk en vraagt zich af hoe ze hier achter is gekomen. "Ik had zo'n voorgevoel: je bent meteen in de auto gesprongen en eraan gaan likken. (...) Het is een soort voodoopop, er zit een sensor in, dus ik dacht al iets te voelen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen onthult nieuw wassen beeld in Madame Tussauds

Chantal wil vervolgens vooral weten waar de heren haar hebben gelikt. "Ik heb jouw linkerwang gepakt", geeft Frank toe. "Ik wil even voor de duidelijkheid gezegd hebben: ik heb vooral geproefd en bij Jelte zat er iets seksueels bij." Volgens Frank heeft Jelte de presentatrice gelikt zoals hij aan een ijsje zou likken. Jelte giert het uit, maar ontkent stellig. Ook Chantal zelf kan er erg om lachen. "Wat zullen die mensen in Madame Tussauds blij met ons zijn, maar niet heus." Frank grapt: "Je proeft heerlijk, dus we kunnen het iedereen aanraden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen kon boodschappen niet betalen: 'Schaamde me'

Wassenbeeld Chantal imponeert Leco: 'Zelfs moedervlekken kloppen'

03:11

De ultieme inspiratiebron voor het vernieuwde wassen beeld is één van Chantals looks tijdens het Eurovisiesongfestival 2021 in Rotterdam. De gouden finalejurk van David Laport wordt niet langer in het archief bewaard, maar schittert voorgoed in het museum. 

Bekijk het nieuwe beeld hieronder (swipe).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!