Roy Donders en vriendin Michelle Beeld © Instagram @roydonderstv

Roy Donders en vriendin Michelle onthullen wanneer de vonk oversloeg

6 december 2022 12:50

Roy Donders (31) weet niet wat hem overkomt als hij vlinders in zijn buik krijgt van een vrouw. De zanger valt altijd op mannen, tot de vonk ineens overslaat met Michelle (28). In 'Beau Monde' vertellen zij over hun ontmoeting en het moment dat ze erachter komen meer te voelen voor elkaar.

"Ze zat de hele tijd in mijn hoofd en ik wilde haar aandacht steeds hebben"

Roy en Michelle leren elkaar eind vorig jaar kennen tijdens Roys artiestenreis naar Griekenland. De twee worden al heel gauw vrienden. Van meer is nog geen sprake, aangezien Michelle dan nog in een relatie zit. Roy weet bovendien nog niet dat hij ook op vrouwen kan vallen. Eenmaal terug in Nederland strandt de relatie van Michelle en valt Roy iets op: "Ze zat de hele tijd in mijn hoofd en ik wilde haar aandacht steeds hebben. Op een feestje merkte ik dat er bepaalde blikken tussen ons heen en weer gingen."

De ietwat beschonken Roy besluit zijn gevoelens voor Michelle op tafel te leggen: "Ik heb met mijn dronken hoofd gezegd: ‘Schat, ik denk dat ik meer voor jou voel dan vriendschap.’ Ze zei dat ze hetzelfde voelde, maar dat ze het niet had durven zeggen, omdat het haar een onmogelijke liefde leek. Ik wist tenslotte niet beter dan dat ik op mannen viel." Michelle geeft toe dat ze haar gevoelens al die tijd heeft weggestopt. "Dat hoefde nu niet meer. Ik was zo blij." De twee tortelduifjes besluiten samen op 'ontdekkingsreis' te gaan en komen er snel achter dat ze perfect bij elkaar passen. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Roy Donders dolgelukkig in de liefde: 'Willen graag trouwen'

Dat Michelle Roys eerste vrouw is, maakt haar niets uit. "Ik doe niet aan stempels." Ook de mening van anderen doet hen niets. "Ik merk dat mensen eraan wennen. En anders maar niet. Ik leef niet voor andere mensen. Ik leef maar één keer en ben heel gelukkig met Michelle", zegt Roy. 

Volgens Michelle kent deze bijzondere relatie juist veel voordelen. Zo is Roy net zo veel bezig met zijn uiterlijk als zij. "Hij doet ook mijn haar, elke week.” Roy kiest ook haar kleding uit. "Maar het gaat verder dan dat. Onze mindset is hetzelfde." De twee tortelduifjes delen binnenkort ook een kind samen. Michelle is namelijk zwanger van Roy, ze verwachten een dochtertje. Ook delen ze het ouderschap van Michelles 7-jarige dochter uit een eerdere relatie. "Zij kende Roy al, omdat we eerst vrienden waren. De overgang naar bonusvader ging soepel. Hij is superlief voor haar.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders deelt eerste echo: 'Hartje klopt!'

Roy Donders wordt vader: nieuwe realityserie op komst?

02:11