Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Mart Hoogkamer onthult tatoeage te hebben op zijn 'onderkantje'

6 december 2022 14:57

Mart Hoogkamer (24) is niet alleen verslaafd aan Bacardi Lemon – aan ‘Beau Monde’ geeft de zanger toe met nog een verslaving te kampen: tatoeages.

“Mijn linkerbovenbeen heb ik gereserveerd voor de namen van mijn kinderen”

Dat Mart fan is van tatoeages kan iedereen wel zien, want de zanger zit helemaal onder de inkt. De zanger onthult dat hij zelfs zijn ‘onderkantje’ heeft laten doen. Of hij daar zijn edele delen of bilpartij mee bedoelt, is de vraag. Eén ding is zeker: toen zijn broek omlaagging, stond zijn vriendin wel even met een mond vol tanden. Zij wist namelijk niet van deze tattoo af. “Dat had ik niet tegen Jennifer gezegd, dus daar stond ze wel even van te kijken, haha.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer neemt het op voor vriendin: 'Mijn bekendheid doet haar niks'

Vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond

05:02

Als het aan de vriendin van de zanger ligt, zou Mart helemaal geen tatoeages hebben. “Ze vindt het zonde van mijn lijf.” Daarom zet Mart voorlopig geen nieuwe kunstwerken op zijn lichaam: “Jennifer heeft een tijdje geleden gezegd: ‘Dit is de laatste.’” Toch heeft hij nog één plekje op zijn lichaam bewaard voor een speciale gelegenheid. “Mijn linkerbovenbeen heb ik gereserveerd voor de namen van mijn kinderen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer steekt Spanje-lied Bassie en Adriaan in nieuw (clowns)jasje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!