Waldemar Torenstra Beeld © ANP

'Onmogelijke' Waldemar Torenstra is 'pitbull in jasje van golden retriever'

7 december 2022 09:28

Waldemar Torenstra (48) heeft soms 'onmogelijke' eigenschappen. Dat vertelt de acteur in de podcast 'Darmstad FM'. Dat uit zich soms op vervelende manieren, zegt hij.

"Doe het voor papa, zeg ik dan"

Eén van die onmogelijke eigenschappen is namelijk 'dominant zijn'. "Ik leg de lat ook vrij hoog", begint Waldemar. "Het eten moet altijd lekker zijn en de vakanties moeten top zijn."

Waldemar onthult dat mensen hem vaak een golden retriever noemen, vanwege zijn lieve gedrag. Maar op momenten dat zijn onmogelijke eigenschappen naar boven komen is hij dat allerminst. "Dan ben ik een pitbull die een jas van de golden retriever heeft aangetrokken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Waldemar Torenstra kampt met zware tinnitus

Ook de kinderen van Waldemar hebben soms last van zijn vervelende trekjes. "Dan moeten de kinderen kitesurfen leren, terwijl ze willen het niet, maar dat moet dan van mij", zegt Waldemar. "Doe het voor papa, zeg ik dan. Daar schaam ik me dan wel voor."

Zijn kroost komt dan 'huilend' de zee uit. "'Papa, ik wilde dit toch helemaal niet', zeggen ze dan. Dat maakt het niet makkelijk als vader, zulk soort momenten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Waldemar Torenstra toert voor nieuw programma door Afrika

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!