Jessie Jazz Vuijk Beeld © ANP

Jessie Jazz Vuijk over 'lege maar verbindende' week: 'Dit is niet het einde'

7 december 2022 10:34

Jessie Jazz Vuijk (27) heeft op zijn zachtst gezegd een gitzwarte week achter de rug. De voormalig Miss Nederland verloor haar vader én kreeg een miskraam. In een bericht op Instagram laat Jessie nu weten hoe zij deze dagen heeft beleefd. Ook zegt Jessie contact te hebben gehad met haar vader na zijn dood.

"Zo heb ik al antwoorden gekregen, van de andere kant"

'Deze week was... leeg, verbindend, helend, verdrietig, alleen en samen. Het was van alles in één' , schrijft Jessie bij een reeks foto's op Instagram.

'In ieder geval maakt het ruimte voor iets nieuws en ben ik mezelf weer helemaal opnieuw aan het uitvinden.' Het model voelt zich een rups die eerst een cocon in gaat om daarna te veranderen in een vlinder, zo laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dubbel verdriet: vader Jessie Jazz Vuijk overleden

Jessie heeft ook gepraat met een psycholoog die naar eigen zeggen tevens medium is. 'De dood is definitief én ook weer niet', weet Jessie nu dankzij deze gesprekken. 'Zo heb ik al antwoorden gekregen, van de andere kant, waar papa zei: 'Het is ongelofelijk maar echt achter alles zit liefde!' Ik weet niet precies hoe het werkt maar ik weet zeker dat dit niet het einde is.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verliezen kindje door miskraam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!