Tony Junior Beeld © Instagram @tonyjuniorofficial

Tony Junior onthult trots zijn nieuwe liefde: 'Heb haar gevonden'

7 december 2022 22:40

Na Maan (25), die momenteel hoteldebotel is op haar nieuwe vriend Karel Gerlach (29), is ook haar ex Tony Junior (33) weer gelukkig in de liefde. De dj onthult aan zijn volgers op Instagram dat hij een nieuwe relatie heeft. Ook stelt hij meteen zijn liefje voor.

Tony heeft voor de gelegenheid professionele foto's laten schieten met zijn nieuwe vriendin. Hij wil natuurlijk meteen de allermooiste kiekjes delen van hun tweeën. Al zoenend staan de tortelduifjes te schitteren op deze beelden. 'Ik heb haar gevonden', schrijft Tony onder deze post. Zijn nieuwe vriendin luistert naar de naam Marjolijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior zaait verwarring met foto: 'Oude liefde roest niet'

Tony Junior bewaart bijzondere herinnering aan ex-liefje Maan

01:03

Tony kreeg in 2017 een relatie met zangeres Maan. De twee leerden elkaar kennen tijdens het festival Mysteryland. Eind 2019 besluiten de twee artiesten een punt achter hun relatie te zetten. Tony bleef daarna een tijdje single en deed in 2021 mee aan het programma The Bachelor in de hoop om daar de liefde van zijn leven tegen te komen. Julia Sinning wist toen het hart van de dj te veroveren. Dit was echter van korte duur, want na de opnames besloot Tony deze relatie toch te verbreken. 

Bachelor-deelneemster Diva is blij dat Tony toch de liefde heeft gevonden. Ze reageert namelijk enthousiast onder de foto van de dj en zijn nieuwe vlam. 'Yessss!!!!!!' schrijft ze onder zijn post. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio doet een 'Tony Junior' in de Vlaamse Bachelor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!