Gregory van der Wiel Rose Bertram Beeld © ANP

Rose Bertram na relatiebreuk niet toe aan nieuwe liefde

8 december 2022 11:34

De relatie van Rose Bertram (28) en ex-profvoetballer Gregory van der Wiel (34) is na tien jaar over en uit. Hoewel Rose alweer even single is, moet ze niet denken aan een nieuwe liefde. In 'Women's Health' vertelt het topmodel hier meer over.

"De focus ligt op mezelf, mijn carrière en mijn kinderen"

Rose heeft twee kinderen met Gregory en nu hun relatie over is, wil ze zich volledig op het ouderschap storten. "De focus ligt op mezelf, mijn carrière en mijn kinderen." Ondanks dat haar relatie op de klippen is gelopen, heeft dat haar kijk op de liefde niet veranderd. "Het is jammer dat het met Gregory niet is gelukt, maar dat betekent niet dat het in de toekomst altijd zo zal gaan. Ik denk dat je iedereen die in je leven komt een nieuwe kans moet geven."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Verslaggever Laïs door Rose Bertram uitgenodigd op een 'secret after-party'

Ze wil een toekomstige partner ook niet vergelijken met Gregory, vertelt ze. "De ene persoon is de andere niet. Als ik weer verliefd word op iemand, dan wil dat niet zeggen dat die persoon niet goed voor me zal zijn." Rose legt uit dat ze niet gelooft in toeval en dat 'alles in het leven gebeurt met een reden'. "Soms ontstaat er een situatie waarin je bepaalde keuzes moet nemen. Als jij je daardoor beter voelt, dan moet je die stap zetten."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Eindelijk een uitstapje voor mama Rose Bertram

Ondanks dat Rose niet zit te wachten op een nieuwe vlam zijn er wel geruchten over een dergelijk avontuurtje in de bossen van Expeditie Robinson. Zo menen verschillende juicekanalen dat Rose een spannende avond heeft gehad met deelnemer Thijs Boermans:

Rose Bertram ontkent Expeditie Robinson-geruchten

00:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!