Jennifer Lawrence Beeld © ANP

Jennifer Lawrence kampt voortdurend met angsten als moeder

8 december 2022 11:18

Jennifer Lawrence (32) vindt het moederschap een van de moeilijkste dingen die ze tot nu toe heeft gedaan. De actrice vond het al doodeng om überhaupt te denken aan het stichten van een gezin en sindsdien is ze voortdurend angstig.

"Elke dag als moeder voel ik me verschrikkelijk"

"Wat als ik het zou verpesten? Wat als ik het niet kan? Ik was er zo bang voor", zegt Jennifer in gesprek met collega-actrice Viola Davis voor Variety's Actors on Actors-serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lawrence onthult halfjaar na bevalling geslacht en naam van baby

Jennifer werd eerder dit jaar moeder van een zoontje. De angst en onzekerheid blijft. "Elke dag als moeder voel ik me verschrikkelijk", bekent ze. "Als ik met hem speel vraag ik me af of hij dat wel wil doen of dat we niet buiten moeten zijn. En als we buiten zijn denk ik: wat als hij het koud heeft? Wat als hij ziek wordt? Moeten we niet naar binnen? Is dit wel genoeg? Is dit voldoende om je hersenen te ontwikkelen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Succes Hunger Games nekte Jennifer Lawrence: 'Was controle kwijt'

Viola stelt Jennifer enigszins gerust door te zeggen dat ze eveneens haar angsten kende als moeder. Zo bekent ze dat ze haar dochter ooit eens per ongeluk opsloot in auto terwijl het buiten bloedheet was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!