Prins Harry en Meghan Markle Beeld © ANP

Prins Harry leerde Meghan op Instagram kennen met hondenfilter

8 december 2022 12:54

Prins Harry (38) zag Meghan (41) voor het eerst op Instagram. De hertog van Sussex zag een video van haar met het bekende hondenfilter op de account van een vriend en was gelijk geïntrigeerd. "Ik dacht: wie is dat?" zo kijkt hij terug in de Netflix-documentaire 'Harry & Meghan', waarvan donderdag de eerste afleveringen online zijn gekomen.

"Ik wilde eerst zijn Instagram-feed zien"

Harry stuurde de gemeenschappelijke vriend een berichtje om in contact met haar te komen. Die vertelde Meghan dat 'prins Haz' haar nummer wilde hebben. "Ik wilde eerst zijn Instagram-feed zien", zegt Meghan. "Ik bekeek alles en zag dat het prachtige foto's waren van de natuur en zijn tijd in Afrika." Ze wisselden nummers uit en begonnen te daten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Als Spider-Man verklede prins Harry deelt mooie kerstboodschap

Meghan Markle gaat dieper in op relatie met prins Harry in nieuwe documentaire

05:09

Voor haar ontmoeting met Harry, wilde Meghan eigenlijk liever vrijgezel zijn. "Ik had een plan en toen kwam H. Wat een plottwist", zegt ze lachend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix nog steeds op zoek naar vertolker prins Harry voor The Crown

De prins is haar ruim vier jaar na hun bruiloft nog altijd dankbaar dat ze toch voor hem wilde gaan. "Ze heeft alles en haar vrijheid opgegeven voor mij en mijn wereld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!