Roxeanne Hazes en haar zoontje Fender Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes wil zoontje beschermen tegen familieperikelen: 'Tot hier en niet verder'

8 december 2022 15:48

Het botert al een tijdlang niet meer tussen Roxeanne Hazes (29) en haar familie. Zo hebben Rox en moeder Rachel (52) geen contact meer. Als het aan de Hazes-telg ligt, blijft dat ook zo. Ze wil haar zoontje Fender (4) koste wat het kost beschermen tegen alle familieperikelen.

"Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen, die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid"

In de podcast van Kaj Gorgels Effe Relativeren vertelt ze hier openhartig over. Roxeanne treedt niet in details over de huidige stand van zaken, maar noemt het niet voor niets een 'gecompliceerd verhaal'. Ook vertelt de zangeres dat ze bewust geen contact meer wil met haar familie. "Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren." Ze wil niet alleen zichzelf beschermen tegen alle negativiteit, maar vooral haar zoontje Fender.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes zat als 10-jarige met Metallica in bubbelbad

Sneert Roxeanne Hazes in nieuwe single naar haar moeder?

02:08

Daarom trekt Roxeanne een duidelijke grens: "Tot hier en niet verder." Ze wil het mede vanwege haar zoontje 'anders doen' dan de andere familieleden. "Ik ga wél luisteren. En ik ga wel in ieder geval proberen om hem de persoon te laten zijn die hij graag wil zijn." De zangeres wil haar zoontje twee 'simpele' kernwaarden meegeven: "Dat is gewoon aandacht en liefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes vertelt over breuk met Rachel: 'Enorme knauw van gehad'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!