Beeld © ANP

Advocaat Nick Carter ontkent beschuldigingen: 'Volledig onwaar'

9 december 2022 09:34

De beschuldigingen van seksuele mishandelingen aan het adres van Nick Carter (42) zijn 'volkomen onwaar en juridisch waardeloos', zegt zijn advocaat Michael Holtz tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite 'TMZ'. De Backstreet Boys-zanger wordt door een vrouw beschuldigd die zegt in 2001 seksueel mishandeld te zijn door de zanger.

"Mevrouw Ruth doet al een aantal jaren valse beschuldigingen over Nick en die beschuldigingen zijn in de loop van de tijd steeds veranderd"

In de aangifte van Shannon Ruth, de vrouw in kwestie, doen ook nog drie anonieme aangeefsters hun verhaal. Zij zeggen tussen 2003 en 2006 ook door Nick seksueel mishandeld te zijn. Zijn advocaat spreekt alle beschuldigingen tegen. "Mevrouw Ruth doet al een aantal jaren valse beschuldigingen over Nick en die beschuldigingen zijn in de loop van de tijd steeds veranderd", zo stelt hij. "We twijfelen er niet aan dat de rechtbank zich snel zal realiseren dat deze beschuldigingen vals zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nick Carter aangeklaagd voor seksuele mishandeling minderjarige'

Shannon claimt seksueel mishandeld te zijn door Nick toen zij zelf zeventien jaar oud was. Volgens de vrouw nodigde de Backstreet Boys-zanger, die toen twintig jaar oud was, haar uit in zijn tourbus na een concert. Ze beweert dat hij haar alcohol toediende. Ook zou Nick Shannon hebben bevolen hem oraal te bevredigen. Shannon claimt te hebben gehuild gedurende het incident, maar Nick zou hebben gedreigd anderen tegen haar op te zetten. De zanger zou hebben gezegd dat niemand haar zou geloven als Shannon haar verhaal zou delen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!