Nick Carter Beeld © ANP

Backstreet Boys-kerstspecial gecanceld na beschuldigingen Nick

9 december 2022 12:22

De American Broadcasting Company (ABC) heeft besloten 'A Very Backstreet Holiday', een kerstspecial van de Backstreet Boys, niet meer uit te zenden. ABC heeft daartoe besloten nadat Nick Carter (42) werd beschuldigd van het seksueel mishandelen van een destijds 17-jarig meisje in 2001. Nick was toen zelf 20 jaar oud.

"We twijfelen er niet aan dat de rechtbank zich snel zal realiseren dat deze beschuldigingen vals zijn"

A Very Backstreet Holiday zou aanvankelijk op 14 december worden uitgezonden, maar Amerikaanse media melden dat daar door ABC van wordt afgezien. Nick had samen met de andere Backstreet Boys AJ McLean, Kevin Richarson, Brian Littrell en Howie Dorough de kerstspecial opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Nick Carter ontkent beschuldigingen: 'Volledig onwaar'

In de aangifte van Shannon Ruth, de vrouw in kwestie, doen ook nog drie anonieme aangeefsters hun verhaal. Zij zeggen tussen 2003 en 2006 ook door Nick seksueel mishandeld te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nick Carter aangeklaagd voor seksuele mishandeling minderjarige'

Michael Holtz, de advocaat van Nick, spreekt alle beschuldigingen tegen en noemt die tegenover TMZ 'volledig onwaar'. "We twijfelen er niet aan dat de rechtbank zich snel zal realiseren dat deze beschuldigingen vals zijn", aldus Holtz.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!