Ryan Reynolds Beeld © ANP

Royals Charles en Camilla ontmoeten acteur Ryan Reynolds

9 december 2022 14:55

De Britse koning Charles (74) en koningin-gemalin Camilla (75) hebben vrijdag in de stad Wexham acteur Ryan Reynolds (46) ontmoet. Dat melden Britse media. Het koninklijk paar deed dit tijdens een bezoek aan Wales.

Deadpool-ster Ryan en zijn collega Rob McElhenney kunnen zich sinds februari officieel de eigenaren noemen van de Welshe voetbalclub Wrexham AFC. De acteurs, die 2 miljoen pond neertelden voor de overname, hebben grootse plannen met de club. Zo willen Ryan en Rob onder meer investeren in de damesteams en ervoor zorgen dat het eerste team terugkeert in de English Football League (EFL). Verder staat ook een renovatie van het stadion op de agenda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charles viert eerste verjaardag als koning met bijzonder cadeau

De Canadees Ryan en de Amerikaan Rob hebben de voetbalclub overgenomen omdat ze willen dat deze internationaal bekend wordt. Eind vorig jaar kreeg het tweetal goedkeuring van de Wrexham Supporters Trust Board. Van de 2000 leden stemden toen slechts 26 tegen de overname.

'Koning Charles niet van huis zonder eigen teddybeer en toiletbril'

03:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koning Charles reageert niet op vragen over documentaire van zoon Harry

Wrexham AFC werd opgericht in 1864 en komt uit in de Welshe National League, het vijfde niveau waarin de club momenteel zevende staat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!