Familie Meiland Beeld © Tom Cornelissen

Familie Meiland maakt naam nieuwe pension in Noordwijk bekend

9 december 2022 16:33

De familie Meiland heeft een pension gekocht in hun woonplaats Noordwijk. Het pension heet nu nog Pension Christina, maar die naam vindt Martien niet bij de familie passen. Daarom dopen de Meilandjes het pension om tot Code Rosé. Dat maakte de familie Meiland vrijdag bekend op een kerstborrel in de winkel van dochter Montana (28) in Noordwijk.

"Koken kunnen we niet, maar een ontbijtje serveren we wel"

"De media brachten het eerder dan het rond was", zei Martien. "Maar het is rond. Wij hebben een pension gekocht in Noordwijk en dat gaan wij eigenhandig opfluffen en verbouwen." De familie heeft voor de naam Code Rosé gekozen vanwege de weersomstandigheden in hun woonplaats en hun voorliefde voor wijn. "Het regent en waait hier natuurlijk altijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het is officieel: Meilandjes kopen pension in Noordwijk

Als de verbouwingen achter de rug zijn, zal de familie ook daadwerkelijk in het pension gaan werken. "Koken kunnen we niet, maar een ontbijtje serveren we wel", legt Erica uit. "We gaan niet meer zelf wassen. We zijn echt aanwezig en aan het werk daar, maar voor die tijd moeten we natuurlijk heel veel verbouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op deze zonnige locatie nemen de Meilandjes hun kerstspecial op

De familie wordt sinds 2019 gevolgd in de realityserie Chateau Meiland. Het SBS6-programma staat al jarenlang garant voor een miljoenenpubliek. In het eerste jaar won het programma ook direct de Gouden Televizier-Ring.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!