Naomi van As Beeld © ANP

Naomi van As vindt kinderen leuker als ze ouder zijn: 'Ik ben geen babymoeder'

10 december 2022 11:39

Naomi van As (39) doet in 'Ouders van Nu' een boekje open over haar moederschap. Zo geeft ze toe dat ze 'niet echt een babymoeder' is.

"Het is prachtig, maar ook wel een beetje... saai af en toe"

"Ik ben er wel achter dat ik niet echt een 'babymoeder' ben. Met Kae vond ik het ook steeds leuker worden toen ze ouder werd. Dexx lacht nu naar me, die interactie vind ik geweldig." Toch kan Naomi niet wachten tot de kleine geen baby meer is. "Ik kijk er nu ook echt naar uit dat Dexx kan zitten, wat steviger is, minder fragiel. Dat hij lekker door het huis kan kruipen en rennen, samen met Kae in de tuin op de trampoline kan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pas bevallen Naomi van As geniet van gezin: ‘Dexx doet het super goed'

Voor het eerste kindje van Naomi en Sven Kramer is dat ook een stuk leuker. "Daar heeft Kae ook zin in trouwens, ze vindt er nu nog maar weinig aan, een broertje. Ik snap dat wel. Het is prachtig, maar ook wel een beetje... saai af en toe."

Ook zou het fijn zijn als Dexx van de borst kan. "Ik kijk er bijvoorbeeld best naar uit om straks van de borstvoeding af te zijn, om iets meer vrijheid te hebben, af en toe weer eens een drankje te drinken zonder ingewikkeld te moeten rekenen. Dat het weer een beetje 'normaal' is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Sven Kramer 'lijkt sprekend' op haar papa

Wel moeten de bekende ouders letten op hun woorden. "Vooral in de auto vind ik dat lastig, dan is het eruit voordat ik er erg in heb. Maar ik let er tenminste nog meer op dan Sven. 'Let op je woorden', sis ik regelmatig tegen hem. Het lijkt me zo gênant als ze straks op school kak, jezus of nog erger roept."

Sinds Sven is gestopt met professioneel schaatsen, heeft hij meer tijd voor zijn gezin. Meer daarover zie je in onderstaande video. 

Sven Kramer heeft eindelijk tijd voor gezin: 'Van dichtbij kunnen meemaken'

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!