Ernst Daniël Smid Beeld © ANP

Ernst Daniël Smid verklapt per ongeluk familiegeheim(pje): 'Mag je dat wel vertellen?'

11 december 2022 12:11

Ernst Daniël Smid (69) heeft in de talkshow 'Renze op Zaterdag' per ongeluk een klein familiegeheimpje verklapt. Als de operazanger aan tafel vertelt dat zijn oudste dochter in blijde verwachting is, schrikt zijn andere dochter Coosje Smid (32) daarvan.

"Ik denk niet dat ze dat leuk vindt"

"Mijn oudste dochter is in blijde verwachting", zegt Ernst Daniël met een grote lach op zijn gezicht. Daarop haakt Coosje direct in. "Mag je dat vertellen? Ik denk niet dat ze dat leuk vindt..."

De andere mensen aan tafel moeten erom lachen. "Toch maar gefeliciteerd", zeggen er een paar. Voor Coosje is het echter iets moois dat haar vader zo open is. "Hij is zo vrolijk. Hij flapt alles eruit."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ernst Daniël Smid als herboren na operatie: 'Ben weer gelukkig'

Ernst Daniël heeft een lastige en zware periode achter de rug. Bij hem werd de ziekte van Parkinson geconstateerd. "Ik kon niets meer", zei hij in gesprek met Renze Klamer. "Niet lopen, niet schrijven." Inmiddels is de operazanger een risicovolle, maar geslaagde hersenoperatie ondergaan. Inmiddels zingt hij weer en heeft hij plannen voor een theatertour. In de video hieronder vertelt Ernst Daniël daar zelf meer over.

Ernst Daniel heeft theaterplannen na succesvolle operatie

02:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!