Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Mascha Feoktistova hoopt op broertje of zusje voor dochter Mila

12 december 2022 17:06

Mascha Feoktistova (36) werpt in het tijdschrift 'Grazia', dat vijftien jaar bestaat, een blik in haar glazen bol. Hoewel de YouTube-ster eerder een statement maakt wat betreft het vragen of iemand zwanger is - en dat je dat vooral niet moet doen -, laat ze zich in het blad toch uit over haar kinderwens.

"Haar komst is de grootste positieve verandering"

Sinds de komst van dochtertje Mila twee jaar geleden, is het kleine meisje het belangrijkste in het leven van Mascha - beter bekend als Beautygloss. "Haar komst is de grootste positieve verandering", vertelt de verliefde ouder trots in het blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers Mascha Feoktistova kwaad na 'agressieve' opmerking: 'Echt niet oké'

Toch is de bevalling erg pittig, voor zowel Mila als haar ouders. Na een probleemloze zwangerschap wordt het meisje geboren met een schouderdystocie en komt ze met een gebroken schouder ter wereld, omdat ze anders de bevalling niet zou overleven. "Mijn bevalling van Mila was zwaar traumatisch", blikt Mascha terug. "Dat was wel een soort dieptepunt in mijn leven, waar ik ook hulp voor heb gezocht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova onderneemt actie na zoveelste vraag of ze zwanger is

Als de influencer vervolgens wordt gevraagd - met oog op het vijftienjarig jubileum van het tijdschrift - wat haar plannen voor de komende vijftien jaar zijn, vertelt Mascha dat ze hoopt dat ze nog altijd video's maakt. "Ik woon nog in Amsterdam en ga regelmatig naar ons huis in Amerika. Mijn planner wordt internationaal verkocht. En hopelijk heeft Mila een broertje of zusje", voorspelt ze.

Het hele interview van Mascha lees je vanaf 15 december in Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!