Lauren Verster Beeld © ANP

Baby Lauren Verster voor eerst buiten: 'Neurotisch warm aangekleed'

15 december 2022 17:04

Het gezin van Lauren Verster (42) telt sinds kort drie kinderen. Nieuwste aanwinst is zoon Louis, die voor het eerst naar buiten is geweest, zo blijkt uit de kiekjes van zijn moeder. En dat is nogal een onderneming met deze temperaturen.

"Heb net weer van alles zitten googelen over ‘onderkoeling bij baby’s’"

Bij een aandoenlijke selfie - baby Louis ligt goed ingepakt content te slapen in de kinderwagen - schrijft Lauren over hun eerste avontuur in de decemberkou. Ondanks dat ze als moeder van inmiddels drie kinderen de nodige ervaring heeft opgedaan, sluipen de onzekerheden er toch in.

'Denk je toch dat je het bij je derde kind inmiddels wel weet... Heb net weer van alles zitten googelen over ‘onderkoeling bij baby’s’, dus heb hem nu zó neurotisch warm aangekleed dat hij nu zwetend in zijn mandje ligt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Verster verwelkomt eerste zoon: 'Weer helemaal verliefd'

Lauren en haar partner Jasper Diepeveen zijn niet alleen de trotse ouders van Louis, maar ook van hun twee dochters Leentje en Meggy. Voor wie denkt dat Lauren en Jasper geïnspireerd zijn door bondscoach Louis van Gaal bij het bedenken van de naam van hun zoon; dat is niet zo. 'Da's toeval', laat Lauren weten op Instagram. 

Lauren was naar eigen zeggen 'heel zenuwachtig' voor de bevalling:

Lauren Verster deelt bevallingsverhaal: 'Was wel heel zenuwachtig'

02:21
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Verster eerlijk over ouderschap: elke ochtend stress