Nikkie de Jager Beeld © ANP

Nikkie de Jager zat altijd op haar telefoon: 'In de loop der tijd ben ik wel gezelliger geworden'

18 december 2022 11:36

Nikkie de Jager (28), online beter bekend als beautygoeroe NikkieTutorials, heeft een belangrijke boodschap voor zichzelf. Ze moet leren loslaten, zegt ze in gesprek met 'Grazia'. Haar perfectionistische trekjes en streven naar het beste zorgen er naar eigen voor dat ze veel mist.

"In de loop der tijd ben ik wel gezelliger geworden"

In de beginjaren van haar YouTube-carrière is Nikkie zo druk met haar schermen, dat ze weinig oog heeft voor wat er om haar heen gebeurt. "Ja, ik zat altijd op mijn telefoon. Ook als ik op visite was", geeft ze toe. "Ik had ook nooit weekend, want ik ging altijd maar door, door, door... En toen kwam Wes (manager en zakenpartner, red.) in mijn leven. Hij heeft weekenden geïntroduceerd. ‘Ga maar gewoon even niks doen’, zei hij."

Dat is 'heel onwennig' voor Nikkie. "Maar in de loop der tijd ben ik wel gezelliger geworden. Als ik uit eten ga, probeer ik mijn telefoon weg te leggen en offline te zijn. Ik wil het leven écht meemaken en niet via een scherm."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruiloft Nikkie de Jager was perfect: 'Wilde graag een FEBO-muur'

Een dag waarop ze in het moment kan zijn, is haar bruiloft afgelopen 6 september. Ze viert daar de liefde met haar man Dylan, bewandelt het altaar op haar sneakers en in een fabuleuze Viktor & Rolf-jurk (zie foto hieronder) en wordt toegezongen door goede vriendin Davina Michelle.

Een bridezilla is de beautyliefhebber allesbehalve. Al is er wel één eis. "Wat ik wel erg graag wilde, was een FEBO-muur. Het bleek logistiek nogal een gedoe om die muur en die snacks te regelen. Nou, hij stond er uiteindelijk ook. Maar ik was zo druk, dat ik er niets uit heb gepakt. Ik hoorde wel dat het erg lekker was..."

Davina Michelle zong Nikkie de Jager toe tijdens bruiloft: 'Was prachtig'

00:57
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager op sneakers richting het altaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!