Roy Donders en Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Roy Donders haalt uit naar Yolanthe: 'Zichzelf voor tienduizenden euro's laten verbouwen'

16 december 2022 14:56

Roy Donders (31) maakt er absoluut geen geheim van wat hij allemaal aan zichzelf heeft laten doen, maar volgens hem is dat bij de meeste BN’ers wel anders. In een interview met 'Beau Monde' haalt hij flink uit naar Yolanthe Cabau (37), die zich volgens hem voor 'tienduizenden euro's' heeft laten 'verbouwen'.

"Daar worden mensen onzeker van"

Van een ooglidcorrectie en kinliposuctie tot een voorhoofdlift: Roy Donders heeft zo’n beetje elke cosmetische ingreep wel gehad. Tegenover zijn fans is hij hier bijzonder openhartig over: hij deelt alles wat hij doet op social media. Maar niet iedereen is even eerlijk als hij. "Veel BN'ers doen geheimzinnig over wat ze hebben laten doen, terwijl je er niet zo perfect uit kunt zien van jezelf", aldus Roy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders en vriendin Michelle onthullen wanneer de vonk oversloeg

Sylvie Meis is hier volgens Roy een goed voorbeeld van. "Die is pas open over haar fillergebruik sinds ze een deal heeft met een fillermerk, terwijl ze het spul daarvoor ook al jarenlang gebruikte." En ook Yolanthe moet eraan geloven: "Zij heeft voor tienduizenden euro’s laten doen. Maar ze zegt er niets over, waardoor de jeugd denkt dat 'het perfecte plaatje' op de natuurlijke manier haalbaar is." Hij vindt het niet verantwoordelijk wat Yolanthe doet. "Daar worden mensen onzeker van", aldus Roy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Manager van de sterren breekt met Yolanthe Cabau