Melanie en Aaron Beeld © Getty Images

Ex van Aaron Carter krijgt volledige voogdij over zoon terug

16 december 2022 15:56

Melanie Martin (30), de ex-verloofde van de in november overleden Aaron Carter, heeft opnieuw de voogdij over hun zoontje Prince (1) gekregen. Het tweetal raakte eerder de voogdij over het jongetje kwijt omdat er sprake zou zijn van drugsgebruik en huiselijk geweld.

"Aaron zou blij geweest zijn als hij wist dat Prince weer bij mij was"

Als de rechter bekendmaakt dat ze de voogdij over Prince terugkrijgt, is Melanie in New York. Ze pakt meteen het vliegtuig naar Californië om haar zoontje op te pikken bij haar moeder, die al een tijdje de voogdij heeft over Prince. Volgens TMZ is Melanie 'blij' om haar zoontje weer te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Overleden Aaron Carter is gecremeerd'

"Vandaag is een eerbetoon aan Aaron en ik weet dat hij trots op mij zou geweest zijn", laat Melanie aan TMZ weten. "Het idee dat we opnieuw een gezin hadden kunnen zijn, maakt mij emotioneel, maar Aaron zou blij geweest zijn als hij wist dat Prince weer bij mij was." Ze vervolgt: "Een kind hoort bij zijn moeder te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Memoires overleden Aaron Carter voorlopig uitgesteld

Aaron overlijdt op 5 november op 34-jarige leeftijd. Sinds zijn overlijden is er het nodige te doen over zijn fortuin van ongeveer 500.000 dollar. Omdat er geen testament is, gaat het geld waarschijnlijk naar zijn zoontje. Melanie heeft eerder al laten weten dat ze geen zin heeft om hier ruzie over te maken. "Ik wil gewoon dat er voor Prince gezorgd wordt en dat het levenswerk van Aaron blijft bestaan", aldus Melanie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Aaron Carter wil dat erfenis naar zoon gaat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!