Donny Roelvink Beeld © ANP

Donny Roelvink viert 25e verjaardag in ziekenhuis: 'Jij komt sterker terug'

17 december 2022 13:12

Dave Roelvink (28) heeft zijn jongere broertje in het zonnetje gezet. Donny is vandaag 25 jaar geworden, maar kan de bijzondere mijlpaal niet vieren. De Roelvink-telg is namelijk dit weekend met spoed opgenomen en geopereerd nadat er bij hem teelbalkanker wordt vastgesteld.

"Jij komt sterker terug dan ooit 100%"

'15 December, een dag die vol stond in het teken van positiviteit. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces. En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt', schrijft de jarige realityster vrijdag op Instagram. 

Daarbij deelt hij een aantal foto's vanuit het ziekenhuis, onder meer met zijn broer Dave - die vandaag op zijn beurt weer een speciale foto van hen samen post. 'Happy bday gabber. Trots dat ik je me broer mag noemen. Jij komt sterker terug dan ooit 100%', schrijft hij erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink deelt heftig nieuws: 'Ik heb teelbalkanker'

Via zijn Instagram Stories deelt Dave ook nog zijn bezoek aan het ziekenhuis en op video is te zien hoe Donny in een ziekenhuisbed een verjaardagswens doet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink geïnteresseerd in islam na ongeluk: 'Ik geloof in een hoger iets'

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Donny in het ziekenhuis ligt. In juni draaide hij een fitnessvideo met vrienden en werd daarbij overreden door een Hummer. Hij belandde in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Hij moest wekenlang herstellen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!