Gwendlyn en Robyn Sister Wives Beeld © YouTube Gwendlyn Brown

Dochter Kody Brown uit ongenoegen over Robyn: 'Ik mag haar niet'

23 december 2022 14:23

Ze mag dan wel de favoriete (en inmiddels enige overgebleven) sister wife zijn van Kody Brown (53), Robyn (44) is niet bij iedereen zo geliefd. In een video op YouTube vertelt Gwendlyn (21), de dochter van Kody en Christine (50), eerlijk dat ze Robyn eigenlijk helemaal niet mag.

"Zeker nu ik haar in de show zie, vind ik haar veel minder aardig, absoluut"

In de video reageert Gwendlyn op afleveringen uit het 17de seizoen. Gwendlyn legt uit dat ze helemaal geen goede band heeft met Robyn. "Ik vind haar gewoon niet aardig. Zeker nu ik haar in de show zie, vind ik haar veel minder aardig, absoluut." Volgens Gwendlyn hoeft ze ook nooit te rekenen op een felicitatie van Robyn op haar verjaardag. "Ik stuur haar wel altijd een berichtje, maar ik krijg andersom nooit een berichtje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody draait alles om in Sister Wives: 'Christine is de manipulator'

Christine, de moeder van Gwendlyn, heeft haar mening over Robyn ook nooit onder stoelen of banken gestoken. In de realityshow verwijst ze regelmatig naar Robyn als 'de favoriete vrouw' van Kody. Ook heeft ze weleens gezegd dat de hechte band tussen Kody en Robyn een rol heeft gespeeld in haar besluit om hem te verlaten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Sister Wives-huwelijk Meri en Kody Brown op de klippen gelopen

In de video reageert Gwendlyn ook op het vertrek van haar moeder. "Ik vind het heel goed dat ze bij hem is weggegaan, ik ben helemaal blij voor haar. Ik was gewoon geen fan van de relatie die zij en mijn vader hadden. En het gaat momenteel echt heel goed met haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody en Janelle uit Sister Wives bevestigen relatiebreuk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!