Merel van De Bachelor Beeld © RTL Boulevard

Merel al maanden niks meer gehoord van Thomas van der Vlugt: 'Jammer'

23 december 2022 16:48

Even lijkt het erop dat 'De Bachelor' een perfecte match oplevert, maar na een halfjaar gedatet te hebben komt er een einde aan het liefdessprookje van Merel Beks (26) en Thomas van der Vlugt (30). Aan RTL Boulevard vertelt Merel het hoofdstuk inmiddels afgesloten te hebben.

"Jammer, maar daar is niks aan te doen"

Onlangs doet Merel uitgebreid haar verhaal bij Jinek en in de podcast EN DAN? Ze vertelt onder meer dat ze na de break-up nooit meer iets van Thomas hoort. Al krijgt ze wel een berichtje van hem als haar vader komt te overlijden. Als Thomas vervolgens aangeeft haar te willen spreken, vraagt Merel om een persoonlijk gesprek om de lucht te klaren. Maar dan stopt hij met reageren. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Flute of Flop: Sylvia Geersen verklapt uitkomst De Bachelorette

Excuses heeft ze nooit gekregen, zelfs niet na haar openhartige gesprek bij Jinek. Er is dan ook helemaal geen contact meer geweest sindsdien. "We hebben elkaar niet meer gesproken. Jammer, maar daar is niks aan te doen", aldus Merel.

Ondanks het jaar vol dieptepunten, besluit Merel niet bij de pakken neer te gaan zitten. "Uiteindelijk kom ik er wel", stelt ze. "Ik heb heel veel positieve mensen om me heen. Ik ben zelf ook heel positief ingesteld, dus 2023 wordt mijn jaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel van De Bachelor blikt terug op publieke break-up: 'Vreselijk'

Het wordt ook het jaar van Echte Meisjes in de Jungle. Hoe de deelneemsters het ervaren hebben, zie je in onderstaande video:

Fabiola had Echte Meisjes in de Jungle onderschat: 'Dacht dat we in een hotel sliepen'

04:09