Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen verheugt zich enorm op feestdagen: 'Alleen maar leuke dingen'

24 december 2022 07:00

Angela Groothuizen (63) verheugt zich enorm op de feestdagen, vertelt de zangeres aan het ANP. "Met kerst maken we van de kamer één groot nest."

We maken een dansvloer in het atelier van mijn dochter, een chillruimte op de derde verdieping"

Op kerstavond gaat de zangeres naar een vriendin in haar vroegere straat. "Daar wonen allemaal mensen van het Concertgebouworkest, die kunnen zo mooi spelen. Elk jaar spelen ze buiten." Met kerst gaat ze op 'filmstand' en maken ze één groot bed. Hoe de zangeres het 'gaat doen met koken' deze feestdagen weet ze nog niet. "Ik kan niet zo goed koken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen heeft drie 'lovers': 'Kan het iedereen aanraden'

Op oudjaarsavond gooit ze om 17.00 uur 'het huis open' voor alle vrienden die onderweg zijn naar een feest die avond. "We maken een dansvloer in het atelier van mijn dochter, een chillruimte op de derde verdieping." Iedereen komt even langs, zegt de zangeres. Ook haar 'bestie' uit de Verenigde Staten komt rond de feestdagen op bezoek.

Angela heeft een 'druk schema', want ze gaat tussendoor, op 30 december, nog naar een optreden van Snelle in het Amsterdamse poppodium Paradiso. "Dus alleen maar leuke dingen om naar uit te kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen pakt rol in nieuwe dramaserie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!