Sylvie Meis en Estavana Polman Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis schuift aan bij kerstdiner ex Rafael van der Vaart en Estavana Polman

26 december 2022 07:55

Wat een prachtig plaatje: Sylvie Meis (44) verschijnt eerste kerstdag namelijk bij het kerstdiner van haar ex-man Rafael van der Vaart (39) en zijn vriendin Estavana Polman (30). Dat is te zien op Instagram.

"Zo dankbaar voor deze kerst samen"

'Zo dankbaar voor deze kerst samen', schrijft Sylvie bij een foto van haar met Estavana. Sylvie schuift niet alleen aan, ze heeft namelijk haar man Niclas Castello meegenomen. Sylvie deelt samen met haar ex Rafael zoontje Damián, die natuurlijk ook mee-eet. Estavana deelt een groepsfoto van de hele familie. 'Vrolijke kerst allemaal', schrijft ze bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis betreurt scheiding van Rafael van der Vaart: 'Sommige dingen hadden niet zo gehoeven'

Het gezelschap eet en drinkt niet alleen tijdens de kerstviering: op de Instagram Story van Sylvie is te zien dat ze ook een dobbelspelletje spelen. Op een video is te zien dat Syl met dobbelstenen gooit, maar veel succes heeft ze er niet mee. 'Ik heb geen geluk', schrijft ze er met een lach emoji bij. Toch is het al met al een gezellige kerst en de volgers van Estavana en Sylvie genieten van de prachtige beelden. 'Zo kan het dus ook', schrijft iemand. En een ander: 'Voorbeeldfamilie voor de kinderen.'

De zoon van Sylvie en Rafael, Damián, woont bij zijn vader in Denemarken. En dat is best emotioneel voor Sylvie, zo zie je in de video hieronder. 

Sylvie Meis emotioneel door gemis zoon Damián

02:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis zoekt zoon Damián op in Denemarken: 'Mijn hele wereld'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!