Kerst 2022 Beeld © Instagram @yolanthecabau / @edsiliarombley / @gaby.blaaser

Kerstkiekjes: zo vieren de Nederlandse sterren kerst

26 december 2022 14:36

De Nederlandse sterren vieren massaal kerst. En er wordt flink uitgepakt, zo valt te zien op de Instagrampagina's van de BN'ers.

"All I want for Christmas is sun"

Gerard Joling pakt z'n biezen en vertrekt naar Curaçao, waar hij met oud en nieuw een optreden heeft. 

Gaby Blaaser geniet van de zon in Dubai. 'All I want for Christmas is sun', schrijft de realityster bij haar zonnige kiekjes. 

Tanja Jess viert kerst dit jaar voor het eerst zonder haar vader. 'Zijn afwezigheid is zo pijnlijk voelbaar... de bikkelharde kant van het leven... maar we houden elkaar vast', schrijft ze voor haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis schuift aan bij kerstdiner ex Rafael van der Vaart en Estavana Polman

Yolanthe deelt een zoete foto van haar en haar zoontje Xess Xava. De twee zitten voor een kerstboom. 'Liefde en knuffels van ons voor jullie', schrijft ze erbij. 

Bij Edsilia Rombley en haar man Tjeerd Oosterhuis is het dubbelfeest. 'Bij ons is kerst altijd extra bijzonder, omdat onze schat jarig is! Mop, mijn liefste, mijn soulmate, alle gezondheid, liefde, geluk en blessings. Ben zo dankbaar met jou in ons leven!' schrijft Edsilia. 

Shorttracker Suzanne Schulting viert de feestdagen met haar liefje Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. 

Froukje de Both viert de laatste jaren met trots een 'imperfecte kerst', nadat ze de jaren daarvoor altijd de 'lat te hoog' legt voor zichzelf. 'Het genieten zit in jóu. We zitten nu eenmaal in families met wisselende samenstellingen of je bent (gedeeltelijk) alleen om wat voor reden dan ook. En that’s ok!' schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Monique Westenberg vieren kerstavond samen

Olcay Gulsen brengt kerst zoenend door met haar liefje Ruud de Wild. 'Kus me maar, ook zonder mistletoe', schrijft ze bij een heerlijke zoenfoto. 

Jan Smit geniet van de kerstdagen met zijn 'vrienden voor het leven'. 

Wil je weten hoe onder anderen Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens en Jamai Loman kerst doorbrengen? Kijk dan de video hieronder. 

Zo brengen BN'ers kerstdagen door: 'Jankend op de weegschaal'

03:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!