Beeld © ANP

Yvonne herplaatst video die ze verwijderde na sommatie Rachel

27 december 2022 09:20

Yvonne Coldeweijer (36), de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, heeft een oude video met een betoog van haar over Rachel Hazes (52) opnieuw online gezet. Yvonne verwijderde deze video eind november na een sommatie en het aankondigen van een kort geding door Rachel. Nu ze naar eigen zeggen zeker weet dat alles in de video klopt, heeft ze hem weer online gezet.

"Ik zal me daarom ook niet laten intimideren"

'Enkele weken geleden ben ik door de advo van Rachel gesommeerde deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust', schrijft Yvonne op Instagram. 'Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes wenst op cynische wijze haters een fijne kerst toe

In de bewuste video deed Yvonne volgens Rachel 'onjuiste en zweer kwetsende uitlatingen' over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes aan diens ex Sarah van Soelen. Ook deed Yvonne uitspraken over de gevolgen die dat zou hebben voor de verstandhouding tussen moeder en zoon Hazes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes fakkelt Yvonne Coldeweijer af: 'Leugens'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!