Evert en Maud uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw-tortelduifjes Maud en Evert geven relatie-update

28 december 2022 09:55

Geen enkel liefdesprogramma is zo succesvol als 'Boer zoekt Vrouw'. Ook afgelopen seizoen weet presentatrice Yvon Jaspers (49) weer de juiste brieven te bezorgen zodat Cupido raak kan schieten. Zo kan de vonk tussen Maud en Evert overslaan. Een aantal maanden later is het koppeltje nog altijd even verliefd.

"De mascara zit tot onder mijn knieën. Vannacht amper geslapen"

Als het AD de tortelduifjes opzoekt om hen te verrassen met de AD Media Prijs - een initiatief dat in het leven is geroepen door de makers van de AD Media Podcast (Dennis Jansen, Mark den Blanken, Manuel Venderbos en Angela de Jong) om in eerste instantie Even Tot Hier in het zonnetje te zetten - voor 'Leukste liefdeskoppel uit een datingprogramma', hebben ze net die ochtend een kalfje gehaald. Iets waar Maud - die sinds mei op de boerderij woont - enorm van geniet. Al moet ze wel nog even wennen aan de absurd vroege tijden.

"De mascara zit tot onder mijn knieën. Vannacht amper geslapen. De koeien bevallen. Dan moet je eruit rond een uur of zes. Dat is normaal opstaan-tijd, maar dat stonden we wel al met zijn tweeën een kalfje eruit te halen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise uit Boer zoekt Vrouw bevallen van eerste kindje

Als Evert even later van het land komt om zich bij Maud te voegen, blijkt het koppeltje nog even verliefd. De fles champagne die Manuel mee heeft genomen komt dan ook wel op. "Dat gaat wel lukken", lacht het stel.

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. Bekijk de laatste aflevering van het jaar hieronder:

De BLVD Podcast #10: Een extra lange eindejaarsspecial

46:19
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stikstofcrisis donkere wolk boven liefdesgeluk Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw