Montana Meiland en ex-vriend Dirk Beeld © ANP

Relatie Montana Meiland na acht jaar voorbij: 'Tijd om elkaar los te laten'

28 december 2022 14:15

Hoewel Montana Meiland (28) onlangs nog met RTL Boulevard praatte over eventuele trouwplannen, wordt vandaag duidelijk dat de huwelijksklokken voor de Meiland-telg en haar vriend Dirk niet meer zullen luiden. Via Instagram laat de realityster woensdag weten dat ze 'ieder hun eigen weg gaan'.

"Soms komt er een tijd om elkaar los te laten"

'We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten', schrijft Montana bij een zwart-witfoto met haar ex. Montana en Dirk waren ruim acht jaar bij elkaar.

Dirk schrijft op zijn beurt dat Montana 'zijn alles' blijft. 'Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.'

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cruiseschip Kerst met de Familie Meiland zorgt voor verbazing: 'Zo leeg'

Dirk wil ook nog zijn 'geweldige schoonouders' bedankten, Martien en Erica. 'Jullie zijn fantastisch personen, ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige acht jaren welke wij gehad hebben.'

De Meilandjes zijn de komende tijd toch veel te druk voor de liefde, want de familie opent binnenkort een nieuw pension. Het heet nu nog Pension Christina, maar die naam vindt Martien niet bij de familie passen. Daarom dopen de Meilandjes het pension om tot Code Rosé. Maar eerst moet er nog flink verbouwd worden, iets wat we volgens de familie zeker te zien gaan krijgen in het nieuwe seizoen.

Meilandjes voorlopig niet van de buis af: 'Genoeg plannen'

04:39
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes nemen korte pauze na hectisch jaar: 'We zijn hartstikke moe'

De familie wordt sinds 2019 gevolgd in de realityserie Chateau Meiland. Het SBS6-programma staat al jarenlang garant voor een miljoenenpubliek. In het eerste jaar won het programma ook direct de Gouden Televizier-Ring.