Peter Gillis Beeld © ANP

Peter Gillis ontkent nieuwe beschuldigingen van Roddelpraat stellig

28 december 2022 21:14

Peter Gillis (60) ontkent dat hij seksueel geweld heeft gebruikt tegen zijn partner Nicol Kremers (32). Ook is hij niet betrokken geweest bij de mogelijke mishandeling van een vermeende minnaar. Dat laat de realityster, bekend van het SBS6-programma 'Massa Is Kassa,' weten aan het ANP in een reactie op beschuldigingen hierover van het YouTube-programma 'Roddelpraat' van Dennis Schouten (27) en Jan Roos (45).

"De titel van dit programma is 'Roddelpraat'. Dat zegt al genoeg."

"De titel van dit programma is 'Roddelpraat'. Dat zegt al genoeg", laat Peter desgevraagd weten. De ondernemer is ook kort in de uitzending van Dennis en Jan te horen. Dennis vroeg hem 'onder valse voorwendselen' om een reactie. Dat deed hij volgens Peter door zich voor te doen als Volkskrant-journalist.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis ziet af van hoorzitting over dwangsom van één miljoen

Tegen Peter loopt momenteel een onderzoek vanwege het mishandelen van Nicol. Hij zou zijn vriendin eind mei hebben aangevallen in Peters vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catastrofe voor Peter Gillis: 5 van 9 vakantieparken sluiten mogelijk

Het koppel ontkende aanvankelijk dat er sprake is geweest van een mishandeling. Later gaven zij toch toe dat er in mei 'een incident in de privésfeer' had plaatsgevonden. De zaak wordt naar verwachting begin volgend jaar inhoudelijk behandeld in de rechtszaal.

Peter Gillis loopt geïrriteerd weg tijdens interview: 'De groeten'

03:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!