Donny Roelvink Beeld © ANP

Donny Roelvink opgelucht na uitslag: 'Het beste scenario'

30 december 2022 14:55

Positief nieuws voor Donny Roelvink (25) op de valreep van 2022: de Roelvink-telg, bij wie onlangs teelbalkanker wordt gevonden, hoeft niet verder behandeld te worden. Via Instagram laat de realityster weten dat er geen verdere uitzaaiingen zijn gevonden en hij geen chemotherapie krijgt.

"Dit is natuurlijk onwijs goed en geruststellend nieuws!"

Donny krijgt donderdag de uitslag van de CT-scan en volgens de 25-jarige is het 'het beste scenario dat je kan hebben'. Hij schrijft: 'Ondanks ik al te horen had gekregen dat er op de CT-scan geen verdere uitzaaiingen waren te zien, was het nog wel de vraag of ik eventueel verdere nabehandelingen moest krijgen.' Die volgen niet, omdat er bij hem een minder agressieve vorm van kanker is gevonden waar hij geen aansluitende chemotherapie voor nodig heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink viert 25e verjaardag in ziekenhuis: 'Jij komt sterker terug'

Voor nu moet Donny 'waakzaam wachten' en krijgt hij om de zoveel tijd check-ups en echo's om de boel in de gaten te houden. 'Volledig 'schoon' kan ik mezelf dus nog niet noemen, maar dit is natuurlijk onwijs goed en geruststellend nieuws!'

Vlak voor zijn 25e verjaardag wordt er bij Donny teelbalkanker geconstateerd. De zoon van zanger Dries gaat meteen onder het mes en viert daarom zijn verjaardag noodgedwongen in het ziekenhuis. Bij de pakken neerzitten doet de realityster echter niet. Als RTL Boulevard hem een week na zijn operatie spreekt, vertelt hij zich goed te voelen en dat 'alles gebeurt met een reden'.

Donny Roelvink blijft ondanks ziekte positief: 'Rechtdoor is de enige manier'

01:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink deelt heftig nieuws: 'Ik heb teelbalkanker'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!