Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian opnieuw in de spotlights vanwege Photoshop-blunder

29 december 2022 21:40

Kim Kardashian (42) bevindt zich in het middelpunt van een nieuwe Photoshop-storm. Fans beschuldigen haar van het bewerken van de kerstfoto van het gezin.

"Ik ben in de war, waarom worden mensen gephotoshopt om eruit te zien alsof ze samen op foto’s staan?"

De realityster, die in het verleden vaker betrapt is op het bewerken van haar kiekjes, heeft volgens fans de jaarlijkse kerstfoto flink onder handen genomen voordat ze besluit hem te delen met haar 338 miljoen Instagram-volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian sluit meer kinderen ondanks leeftijd niet uit

Op eerste gezicht is er niets verdachts te zien aan de foto van Kim, waarop ze poseert naast haar zussen Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie en 'momager' Kris. Maar na even speuren valt fans twee dingen op: niemand op de foto oogt gelukkig én het kerstkiekje is gephotoshopt. 'Ik ben in de war, waarom worden mensen gephotoshopt om eruit te zien alsof ze samen op foto’s staan?' vraagt iemand zich hardop af. Een ander valt op dat niemand naar de camera kijkt. Een ander grapt dat Kendall lijkt te zweven.

De waarheid zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar wat we wél weten is dat alle vrouwen samen op het extravagante kerstfeest waren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian in tranen: 'Co-ouderschap is fucking moeilijk'

Deze kerst ging het ook nog over iets anders: het spraakmakende interview waarin een uiterst openhartige Kim een boekje open doet over haar scheiding met Kanye West. Ze houdt het daarbij niet droog.

Spraakmakende interview Kim Kardashian maakt de tongen los in Amerika

03:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!