Robbie Williams Beeld © ANP

Robbie Williams had zenuwinzinking toen hij boyband Take That verliet

30 december 2022 10:12

De Britse zanger Robbie Williams (48) had een zenuwinzinking toen hij in 1995 de boyband Take That verliet, vertelt hij in gesprek met de 'BBC'. "Het voelde alsof ik in een brandend gebouw stond en er zo snel mogelijk uit moest", aldus Robbie in het radiogesprek.

"Ik heb dingen gedaan en gezegd waar ik niet trots op ben"

Robbie vertrok middenin een tour bij de band. Hij zegt dat hij die nog wilde afmaken, maar zijn bandleden vroegen hem meteen weg te gaan, als hij toch al van plan was te vertrekken. Een jaar later ging Take That uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams verplaatst concert Ziggo Dome noodgedwongen

De zanger vertelt dat hij 'ervoor zorgde' dat er rivaliteit was met Take That-lid Gary Barlow, met het doel hoger in de hitlijsten te komen. "Ik kreeg er een soort kick van", vertelt Robbie. Gary kreeg dat niet, omdat hij volgens Robbie 'een fatsoenlijke volwassene' was. "Ik heb dingen gedaan en gezegd waar ik niet trots op ben", aldus de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angels blijft groot favoriet voor Robbie Williams om te zingen

Take That maakte een comeback in 2005, zonder Robbie. Hij had op dat moment al een succesvolle solocarrière. Sinds 2010 doet hij wel af en toe mee aan projecten van de groep.

Robbie Williams groot fan van interieur Bridget Maasland

03:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!